Înscrie-te acum la programul de seară și prinde prețul promoțional. Mai sunt: zile ore minute

Termeni si conditii

Fundatia ENTREPRENATION

Acest document descrie termenii si conditiile in baza carora persoanele interesate pot utiliza site-ul apartinand Fundatiei Entreprenation, cu sediul in Bucureşti Sectorul 1, Str. Putul lui Zamfir, nr. 36, etaj 3, biroul 4, inregistrata in Registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 92/10.05.2002, Cod Fiscal 14635453, site  ce poate fi accesat la adresa www.sparknswitch.ro.

Prin intermediul site-ului www.sparknswitch.ro, persoanele interesate pot afla informatii despre serviciile furnziate de catre The Entrepreneurship Academy, respectiv pot aplica la programul de antreprenoriat, prin completarea formularului de pe site. De asemenea, persoanele interesate pot obtine informatiile suplimentare prin contactarea directa a The Entrepreneurship Academy, fie folosind adresa de e-mail de contact, fie numarul de telefon afisat pe site.

Asigurati-va ca cititi si intelegeti acesti termeni, inainte de a va inregistra, respectiv de a va aplica la programul de antreprenoriat Spark’N’Switch deoarece in conditiile in care participati la programul organizat de catre The Entrepreneurship Academy sau la alte evenimente organizate de aceasta, veti fi obligati sa respectati acesti termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii, nu aplicati la programul  programul de antreprenoriat Spark’N’Switch folosind formularul online si/sau nu interactionati cu site-ul apartinand The Entrepreneurship Academy sau nu contactati reprezentantii The Entrepreneurship Academy prin chat/formularul/datele de contact de pe site.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, fara notificarea utilizatorilor aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Prin urmare, va recomandam sa consultati periodic “Termenii si Conditiile”.

 

DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

  • SITE: reprezinta SITE-ul apartinand EA- The Entrepreneurship Academy, care se afla la adresa www.sparknswitch.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind oferta educationala a EA -The Entrepreneurship Academy si a criteriilor de admitere in cadrul facultatii;
  • UTILIZATOR: reprezinta oricare dintre Potentialul Candidat, Potentialul Participant sau Persoana care doreste sa ceara mai multe detalii
  • POTENTIAL CANDIDAT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, respectiv se inscrie in vederea initierii programului de antreprenoriat Spark’N’Switch oferit de catre EA- The Entrepreneurship Academy si/sau interactioneaza cu reprezentantii organizatiei la datele de contact de pe site, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale prezentului SITE.
  • POTENTIAL PARTICIPANT: reprezinta persoana care acceseaza site-ul, respectiv se inscrie in vederea participarii la evenimentele organizate de catre EA – The Entrepreneurship Academy si/sau interactioneaza cu reprezentantii organizatiei la datele de contact de pe site  in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale prezentului SITE.
  • PERSOANA CARE DORESTE SA CEARA DETALII: The Entrepreneurship Academy: reprezinta persoana care acceseaza site-ul, respectiv isi lasa datele personale prin apasarea butonului”Mai multe detalii” sau prin formularul de contact. EA – The Entrepreneurship Academy si/sau interactioneaza cu reprezentantii organizatiei la datele de contact de pe site, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale prezentului SITE.

Prin accesarea SITE-ului www.sparknswitch.ro si/sau completarea formularului de rezervare pentru programul de antreprenoriat Spark’N’Switch sau a altor formulare aflate pe site, utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila.

Utilizatorii sunt rugati sa citeasca cu atentie acesti Termeni si conditii de utilizare, precum si Politica de Confidentialitate si Politica de Utilizare Cookies, parte integranta din prezentele Termeni si Conditii.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

 

CINE SUNTEM

EA – The Entrepreneurship Academy este administrată de Fundația EntrepreNation (fundatie educationala), creată de trei organizații fondatoare (mai jos organizatiile). Misiunea fundației este dezvoltarea antreprenoriatului în România. Universitatea este proiectul principal al Fundației EntrepreNation.

Cele trei organizatii fondatoare sunt:

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale ce sprijină tinerii din România să-și realizeze potențialul de dezvoltare personală. Printre proiectele EDUCATIVA se număra RIUF – cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Est, EDMUNDO – serviciu gratuit de consiliere pentru studii în străinătate, UNIVERSALIO – consiliere educațională pentru admitere la universități internaționale de top, AdmitereOnline.ro – platformă de înscrieri online la universitățile din România, REVIRO – serviciu de resurse umane specializat în reintegrarea absolvenților români de studii internaționale. În cadrul EA- The Entrepreneurship Academy, EDUCATIVA contribuie cu promovarea universității către zeci de mii de liceeni și studenți și gestionarea procesului de admitere.

Maastricht School of Management România dezvoltă un program de Executive MBA orientat către antreprenoriat și o serie de programe educaționale pentru mediul de afaceri. În cadrul EA -The Entrepreneurship Academy, MSM va asigura un standard înalt al conținutului academic oferit de profesioniști recunoscuți din mediul de afaceri românesc.

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare unde fiecare student își crează un parcurs de învățare personalizat. Aflată în al 8 -lea an de funcționare, echipa UA a lucrat cu peste 1000 de tineri cu potențial înalt și este pentru al doilea an în topul WorldBlu al celor mai democratice organizații din lume. În cadrul EA – The Entrepreneurship Academy Universitatea Alternativă va contribui cu experiența în educația tinerilor, cu expertiză în dezvoltarea autonomiei în învățare și cu mediul de învățare deja existent.

Proiectul existent este organizat in parteneriat RisersNet, o comunitate pentru profesioniști cu expertiză diversă, care vor să devină fondatori de startup.

 

OFERTA EDUCATIONALA

EA – The Entrepreneurship Academy / Team Academy  pune la dispozitia persoanelor interesate program de licenta, disponibile pe website-ul https://www.entrepreneurship-academy.ro/ Programul este acreditat în Olanda, de către NVAO, echivalentul ARACIS în România.

De asemenea, EA – The Entrepreneurship Academy pune la dispozitie programul Spark’N’Switch, program de antreprenoriat pentru adulti, disponibil pe prezentul website. Programul este co-fondat cu Risers Net, o comunitate de oameni de afaceri si antreprenori, care au o misiunea aliniata, privind impactul asupra antreprenoriatului romanesc.

EA – The Entrepreneurship Academy isi rezerva dreptul de a modifica oferta educationala pusa la dispozitie potentialilor candidati si taxele aferente. Persoanele interesate au obligatia sa consulte constant termenii si conditiile EA – The Entrepreneurship Academy. 

 

UTILIZATORI

Noi solicitam fiecarui utilizator sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul si/sau incarca documente prin intermediul site-ului. Nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatori sunt actuale si corecte. Este responsabilitatea dumneavoastra sa introduceti date corecte, astfel incat sa primiti informatii precise prin intermediul site-ului www.sparknswitch.ro. Utilizatorul este unicul raspunzator de activitatea pe care acesta o desfasoara prin intermediul site-ului.

Va rugam sa anuntati imediat www.sparknswitch.ro de orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a  datelor dvs cu caracter personal prin intermediul site-ului parolei sau orice alta problema de securitate. www.sparknswitch.ro nu este responsabila pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni.

 

PLATA

Cursul se va plăti în siguranță cu cardul, sau prin transfer bancar.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. / Tranzacțiile se fac în RON. Daca aveți cardul în altă valută, banca dvs va face conversia.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Spark n Switch.

Odată ce ati plătit suma, timp de 7 zile de la efectuarea plății, dar nu cu mai puțin de 7 zile înainte de începerea cursului, politica de rambursare permite returnarea intregii sume platite, daca cererea se adreseaza in scris la echipa@beta.sparknswitch.ro.

 

RECLAMATII

Orice reclamatie cu privire la evenimentele si/sau oferta educationala pe care EA – The Entrepreneurship Academy o pune la dispozitie persoanelor interesate va fi solutionata de EA – The Entrepreneurship Academy, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Puteti transmite orice reclamatii  utilizand adresa de e-mail echipa@beta.sparknswitch.ro.

 

CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Respectam confidentialitatea datelor persoanelor interesate/utilizatorilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari referitoare la evenimentele urmatoare, in masura in care acestia si-au exprimat acordul in acest sens. Prelucrarea datelor personale se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele Termeni si conditii si care este disponibila aici.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate. Daca nu acceptati Politica de confidentialitate, nu puteti utiliza site-ul.

 

SECURITATE

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.sparknswitch.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.sparknswitch.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor pe care este gazduit site-ul www.sparknswitch.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Implementam masuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existentei virusilor. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, nu putem garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs. Intotdeauna este recomandat utilizatorilor sa foloseasca programe anti virus pentru continuturile pe care le descarca de pe internet.

EA – The Entrepreneurship Academy  colecteaza si stocheaza in mod automat informatii in sistemul CRM si in platformele de colectare de date online, securizate, pe care browser-ul folosit de utilizator le transmite catre noi in mod automat. Aceste informatii stocate pot include:

  • Tipul si versiunea browser-ului folosit;
  • Tipul sistemului de operare folosit;
  • Referinta URL;
  • Hostname-ul sau dispozitivul de pe care s-a facut accesarea;
  • Data si ora la care serverul a primit informatiile.

Informatiile amintite mai sus nu pot face legatura cu o anumita persoana in mod individual. De asemenea, noi nu asociem datele colectate cu informatii din alte surse. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a revizui informatiile, ulterior, in cazul in care  o suspiciune de utilizare in mod ilegal sau fara drept este supusa atentiei noastre.

 

CONTACT

Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la acesti Termeni si Conditii trebuie adresate, in scris, catre adresa de e-mail echipa@beta.sparknswitch.ro sau printr-o adresa expediata la adresa Bucuresti, str. Semilunei, nr 4-6.