Înscrie-te acum la programul de seară și prinde prețul promoțional. Mai sunt: zile ore minute

Politica de confidentialitate Entrepreneurship Academy

 

INTRODUCERE

Prezenta Politică de Confidențialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm și/sau dezvăluim date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens.

Vă rugăm să consultați la adresa www.sparknswitch.ro si Politica Cookie detaliata in acestea, in care se explica folosirea cookie-urilor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul platformei noastre.

În mod normal, website-ul poate fi utilizat fără introducerea de date cu caracter personal. Când date cu caracter personal sunt colectate pe site acestea sunt colectate întrucât persoana interesată furnizeaza aceste date în mod voluntar, cum ar fi situația în care o persoana interesată aplica pentru a participa la programul Spark’n’Switch sau pentru a cere detalii despre el..

Ca regulă, The Entrepreneurship Academy, operatorul acestui domeniu, colectează și prelucrează datele pe care utilizatorii site-ului sau viitorii potențiali candidați, aleg, în mod liber, sa le furnizeze. De asemenea, e posibil ca  The Entrepreneurship Academy să prelucreze date personale ale persoanelor care, la un moment dat, au fost interesate de un eveniment organizat de noi sau au fost interesate sa primească noutăți în ce privește activitatea noastră, au participat la un eveniment organizat de noi sau ale persoanelor care aplica în vederea recrutarii pentru o poziție în cadrul organizației noastre.

Politica de confidentialitate a se aplica oricărui vizitator/utilizator al site-ului, precum si oricăror date cu caracter personal prelucrate de către EA- The Entrepreneurship Academy.

În măsura in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre EA – The Entrepreneurship Academy va sfatuim sa nu ne accesați site-ul, sa nu va inregistrati sau sa nu ne transmiteți documente/informații care conțin date cu caracter personal.  

 

CINE PRELUCREAZĂ DATELE DVS. CU CARACTER  PERSONAL

Operatorul datelor dvs. este FUNDATIA ENTREPRENATION, cu sediul social în Bucureşti Sector 3, Str. Putul lui Zamfir, nr. 36, etaj 3, biroul 4, înregistrată în Registrul special al Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 92/10.05.2002, Cod Fiscal 14635453.  

 

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRĂM

EA – The Entrepreneurship Academy colectează și prelucrează datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispoziția organizației, prin accesarea sau vizitarea de către aceștia a site-ului, prin înscrierea la evenimentele sale, prin completarea formularelor puse la dispoziție de către EA – The Entrepreneurship Academy, on line sau off line, prin contactarea directă, prin una din modalitățile puse la dispoziția dvs.(chat, telefon, e-mail) sau din surse publice.

De asemenea, în cazul accesarii site-ului nostru, colectăm informații cu ajutorul modulelor cookie (“cookie-uri de sesiune” și “cookie-uri persistente”) pentru a ne ajuta sa va identificăm atunci când vizitați Website-ul și să dezvăluim module cookie cu agenți de publicitate sau rețele de publicitate terță parte.

De asemenea, este posibil ca terte parti, avand calitatea de furnizori de aplicații, instrumente, widget-uri și plugin-uri de pe site-ul nostru, sa folosească mijloace automate de colectare a datelor privind interactiunea dumneavoastra cu respectivele platforme. În aceasta situatie, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce înseamnă ca în legătură cu colectarea de date facuta de catre furnizorii respectivi, persoanele ale căror date sunt prelucrate de către aceștia trebuie sa consulte politicile de protectia datelor si notele de informare ale acelor furnizori intrucat, în cazul acelei prelucrari, se aplica politicile furnizorilor. Sub rezerva legislatiei aplicabile, EA – The Entrepreneurship Academy nu este responsabilă pentru practicile acestor furnizori privind protectia datelor.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terte parti pe website, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administreaza aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs si web beacons pentru a ne ajuta sa analizam modul in care utilizati website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzand adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terte parti relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Urmatoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate de The Entrepreneurship Academy:

  • Nume, prenume
  • Date de contacte: adresa de e-mail, numar de telefon
  • Profil retele de socializare: profil Facebook, profil Linkedin, profil Instagram, profil YouTube
  • Imagine (*doar in cazuri exceptionale, vedeti capitol scopuri)

 

CUM COLECTEAZA THE ENTREPRENEURSHIP ACADEMY DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. in anumite imprejurari, inclusiv:

In momentul in care navigati, solicitati informatii, completati formulare sau interactionati pe website-ul nostru

In momentul in care ne contactati, prin intermediul datelor de contact, chat, adresei de e-mail sau al numarului de telefon, paginilor noastre din social media, pentru a ne cere informatii si /sau detalii despre programul Spark’n’Switch pe care EA -The Entrepreneurship Academy il pune la dispozitia persoanelor interesate, respectiv formulati o reclamatie si/sau o sesizare

In momentul in care participati la evenimentele noastre si completati formulareale specifice, cu aceasta ocazie.  

 

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

Prelucrarea este necesara in vederea incheierii si/sau executarii unui contract cu dvs. – pentru inscriere la program Spark’n’Switch EA – The Entrepreneurship Academy sau pentru ocuparea unei pozitii in cadrul organizatiei noastre;

Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale EA- The Entrepreneurship Academy, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese. Concret, in ceea ce priveste prelucrarea imaginii dvs. atunci cand vizitati sediul facultatii, datele sunt prelucrate in baza interesului legitim al EA – The Entrepreneurship Academy de a-si proteja bunurile si de a preveni furturi si abuzuri in sediul facultatii si de a proteja integritatea studentilor care participa la cursuri.

Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale EA – The Entrepreneurship Academy pentru promovarea activitatii si actiunilor sale, in vederea atingerii scopurilor asociatiei.

Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dvs. prealabil si explicit, in cazul fotografiilor efectuate in cadrul evenimentelor noastre, exprimat la inscrierea la eveniment, printr-un formular completat in prealabil. Va puteti retrage in orice moment consimtamantul cu privire la utilizarea fotografiilor, prin transmiterea unui e-mail la adresa info@entreprenation.ro, retragerea consimtamantului producand efecte pentru viitor, fara a afecta prelucrarile efectuate pana la momentul retragerii consimtamantului.  

 

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

  • Parcurgerea procesului de preselectie in vederea admiterii in programul Spark’n’Switch
  • Furnizarea ofertei educationale a programul Spark’n’Switch; În acest caz, sesiunile live oferite de EA se vor inregistra automat, cu scopul analizei si evaluarii interne. Imaginea prelucrata in acest scop, nu va fi folosita ca material promotional sau in alte scopuri catre terti, numai cu acordul dumneavoastra scris, altul decat acceptarea prezentelor politici.
  • Evaluarea evenimentelor organizate de EA -The Entrepreneurship Academy;
  • Informarea dvs. cu privire la activitatea si actiunile EA – The Entrepreneurship Academy;
  • Solutionarea oricaror cereri si /sau reclamatii solicitate de dvs. cu privire la programul educational;
  • Respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii de pastrare a evidentelor si de arhivare)
  • Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;
  • Protejarea securitatii si gestionarea accesului la sediul nostru, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-ul si celelalte sisteme;
  • In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
  • Daca ai aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul entitatii noastre, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica daca experienta dvs. profesionala si pregatirea dvs. sunt potrivite pentru pozitia pentru care ati aplicat.
  • Pentru promovarea activitatilor Asociatiei si comunicarea cu dvs. pentru a va tine la curent in ceea ce priveste EA – The Entrepreneurship Academy, anunturi si alte informatii cu privire la oferta educationala a The Entrepreneurship Academy, precum si evenimente si proiecte EA – The Entrepreneurship Academy;
  • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.

In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dvs., va putem prelucra datele cu caracter personal si in scopul promovarii actiunilor desfasurate in evenimentele dvs., in ceea ce priveste imaginea dvs.Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.  

 

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:

Va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie.

Putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului EA – The Entrepreneurship Academy.

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu entitatile asociate The Entrepreneurship Academy (entitati afiliate, organizatii fondatoare, parteneri in desfasurarea programului educational), precum si societatilor imputernicite – in principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara The Entrepreneurship Academy (furnizori pentru diverse servicii, cum ar fi servicii administrare si gazduire site, servicii administrare si gazduire platforma educationala, servicii de publicitate, servicii de consultant financiara, juridical, contabila) in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. EA – The Entrepreneurship Academy va pastra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal in momentul solicitarii respectivilor prestatori de servicii;

De asemenea, EA – The Entrepreneurship Academy isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastra personale in cazul unor operatiuni de transfer al patrimoniului sau parti ale patrimoniului catre terti cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele colectate prin plug-in-urile si widget-urile tertelor parti de pe site-uri (cum ar fi JotForm, Google Form, MailChimp) sunt colectate direct de furnizorii de plug-in-uri si widget-uri. Acestor date li se aplica politicile de protectia datelor ale respectivilor furnizori, EA – The Entrepreneurship Academy neavand nicio raspundere fata de prelucrarea datelor de catre acestia.

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre parteneri in scopuri de marketing direct.  

 

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea alea contractorilor nostri. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.  

 

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va oferim posibilitatea de a actualiza/modifica informatiile personale de identificare si la dezabonarea de la buletine de stiri si e-mailuri de marketing.

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau orice alte date pe care ni le-ati furnizat anterior sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la adresa echipa@beta.sparknswitch.ro  

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

EA – The Entrepreneurship Academy a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si EA – The Entrepreneurship Academy nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre The Entrepreneurship Academy a unui drept al dvs. sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 2 ani de la data finalizarii studiilor pentru aplicantii programului Spark’n’Switch  si in 5 ani de la data introducerii datelor pentru alte Evenimente organizate de EA – The Entrepreneurship Academy sau in cazul in care v-ati oferit datele pentru a afla informatii despre organizatie si despre actiunile pe care aceasta le intreprinde.  

 

DREPTURILE DVS. IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

  1. Dreptul de a cere EA -The Entrepreneurship Academy accesul la aceste date.

Aveti dreptul de a obtine de la The Entrepreneurship Academy o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ce priveste datele personale, drepturi detaliate in prezenta politica. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa. Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.

  1. Dreptul de a cere EA -The Entrepreneurship Academy rectificarea datelor.

Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare. Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin transmiterea unui email la adresa echipa@beta.sparknswitch.ro

  1. Dreptul de a cere EA – The Entrepreneurship Academy stergerea datelor.

Aveti dreptul de a cere The Entrepreneurship Academy stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar EA – The Entrepreneurship Academy are obligatia de a sterge datele cu caracter personal care va privesc, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:

Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate

Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea

Va exercitati dreptul de opozitie cu privire la utilizarea datelor dvs. in scopul marketingului direct

Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale

Puteti sa va exercitati oricand acest drept prin email la adresa echipa@beta.sparknswitch.ro sau prin posta la adresa Bucuresti, Sector 3, Strada Semilunei, nr. 4-6.

  1. Dreptul de a cere EA – The Entrepreneurship Academy restrictionarea prelucrarii.

Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:

Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitatea datelor

  • daca prelucrarea este ilegala, si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii
  • daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
  • in cazul in care v-ati opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.

  1. Dreptul la opozitie

In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperioase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dvs. sau daca scopul prelucrarii este constatarea exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direct, inclusiv la crearea de profiluri atunci cand masura este legata de marketingul direct respectiv.

Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, adresata EA – The Entrepreneurship Academy, la adresa info@entreprenation.ro sau prin posta la adresa Bucuresti, Sector 3, Str. Semilunei, nr. 4-6. Este posibil, in acest caz, sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.  

 

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata in luna iunie 2019. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

 

CONFIDENTIALITATE

Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostri indeplinirea acelorasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale. In cazul in care, in baza consimtamantului dvs. comunicam date tertilor, solicitam acestora respectarea cerintelor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

CONTACT

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari legate de prezenta politica de confidentialitate, precum si de prelucrarea datelor dvs., va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa echipa@beta.sparknswitch.ro sau sa ne transmiteti solicitare scrisa la adresa Bucuresti, Sector 3, Str. Semilunei, nr. 4-6.