Înscrie-te acum la programul de seară și prinde prețul promoțional. Mai sunt: zile ore minute

Întrebări frecvente

1. Cum obțin acces la curs?
Pentru a te înscrie la curs, trebuie să îți rezervi locul, apăsând butonul de pe pagină sau scriindu-ne pe echipa@beta.sparknswitch.ro, sau pe Facebook / LinkedIn, la contul Spark’n’Switch. După confirmarea rezervării, noi îți trimitem o factură, pe care o poți plăti în termen de 3 zile. Vom integra în curând și posibilitatea de plată directă, pentru o experiență cât mai facilă.
2. Cât durează?

Cursul durează 10 săptămâni.

3. Câte ore trebuie să dedic?

Cursul necesită dedicare, dar știm că e greu să lucrezi și să îți vezi de viața personală în același timp. Totuși, poți sa alegi să te implici cu un efort minim, de 4-6 ore pe săptămână (aferente cursurilor live) sau mai mult, pentru rezultate mai multe. Click aici pentru ce poți obține din curs.

4. Unde se ține cursul?

Cursul este complet online, folosim Zoom pentru conectare.

5. Trebuie să trec prin tot cursul?

Cursul nu va funcționa dacă nu muncești și nu te implici. Dar, poți trece prin el atât cât îți permite timpul și ritmul tău.

Dacă ratezi live-urile, ele se pot găsi ulterior sub forma de înregistrări și vei avea acces la materiale pe care ți le oferim precum și la ce ai lucrat, pe termen nelimitat.

6. Pot accesa cursul pe mai multe dispozitive?

Sigur, poți accesa de pe laptop, tabletă sau telefon. Participarea este nominală și vei putea folosi orice mediu, însă doar unul pe rând, pentru sesiunile live.

7. Cine ține cursul?

Pentru o listă cu experții și antreprenorii din curs, click aici.

8. Voi cunoaște antreprenori?

Desigur. Știm că e important pentru tine să auzi alți oameni care au trecut prin ceva similar. Vom aduce alături de tine antreprenori care au făcut switch-ul de la angajat și-au găsit unul sau mai multe business-uri potrivite lor.

Vom aduce oameni cu care te poți conecta și relaționa. Nu e necesar să ai un imperiu, ca sa fii antreprenor.

9. Cum știu că e pentru mine?

Uite aici persoanele cărora li se potrivește acest curs. Te afli printre ele?

11. Mă pot răzgândi?

Odată ce ai plătit suma, te lăsăm sa te asiguri că ai luat cea mai bună decizie pentru tine. Timp de 7 zile de la înscriere, dar nu cu mai puțin de 7 zile înainte de începerea cursului, dacă nu este ce îți dorești, poți să ne dai un e-mail și să ceri banii înapoi. Îi vei primi pe toți.

12. Cum arată o săptămână tipică?

Săptămâna va depinde foarte mult de tine. Dar de la noi, începe joi. Vei avea 2 sesiuni live pe săptămână, pe care le vei putea urmări apoi și înregistrate, sesiuni ce se vor desfășura joia și marțea. În weekend ai timp să studiezi materialele, obiectivele și să faci un plan de bătaie. Dacă vrei.

13. Cine a făcut cursul?

Cursul este construit de o echipă de antreprenori și experți educaționali, cu specializare pe antreprenoriat. Poți să ne vezi aici și dacă dai click pe poza, vezi și profilul fiecăruia de LinkedIn. Dacă vrei să ne întrebi ceva, scrie-ne pe LinkedIn sau pe echipa@beta.sparknswitch.ro.

14. Voi găsi finanțare pentru business-ul meu?
În acest curs nu vei găsi finanțare pentru business-ul tău, dar vei învăța cum să o obții. Avem o rețea mare de investitori și business angels cu care te putem pune în contact, doar să ai o idee pe care să vrei să o finanțezi după ce treci prin curs. Abia așteptăm.
15. Voi ieși cu un business din curs?

Depinde doar de tine. Noi te ducem de la idee la validarea ei. Ce poți construi pe această fundație, va sta în mâinile tale. Noi sperăm că o vei face.

16. Cum plătesc cursul?

Cursul se va plăti în siguranță cu cardul, sau prin transfer bancar. În maxim 1 zi lucratoare de la efectuarea plății, vei primi un mesaj de confirmare înscriere la curs. Ulterior, înainte de începerea efectiva a cursului, vei primi programul cursului și datele de logare pentru live-uri, precum și accesul la materialele aferente programului.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. / Tranzacțiile se fac în RON. Daca aveți cardul în altă valută, banca dvs va face conversia.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Spark n Switch.